שבתון - קורסי העשרה, אמנות ויצירה, התפתחות אישית ופנאי למורים, לגננות ולקהל הרחב
קבוצות קטנות, שילוב מקצועיות עם יחס אישי לכל משתתף
כל מי שרוצה לגעת בתחום יכול למצוא אצלנו את המקום המתאים להשתלב ולהתמכר! המתחילים, המבקשים להשתדרג והמעוניינים להתמקצע! משתדלת להעביר את כל מה שניתן בסבלנות, הנאה, אהבה וסיפוק רב
התלמידים הרבים שלאורך השנים הגיעו, למדו, פירגנו והמליצו וגם הנוכחיים הם לגמרי מקור הכח שלי להמשיך ולהעביר את הידע אליכם!
שלכם
ומכל הלב,
גליה.
* כשר - מהדרין –בד"ץ-רבנות ירושלים
הקורס הבסיסי
- 16 מפגשים, 85 שעות אקדמיות
פעם בשבוע, כל פגישה כ- 4 שעות.
מסלול בוקר או ערב.
אפשרות לקורס המשך
- 18 מפגשים, 96 שעות אקדמיות,
מבוסס על הנלמד בשלב הראשון.
מסיימי הקורס הבסיסי זכאים למחיר מיוחד לקורס המשך- שלב 2.
סה"כ לתכנית המלאה - 178 שעות אקדמיות.
לתת בסיס להבנת הקונדיטוריה, תורת החומרים והאינטראקציה בין חומרי הגלם.
יושם דגש על טכניקות ושימוש במתכונים עם יכולת לשנות ,להשליך, לשדרג ואף לפתח מתכונים לבד!
בסיום הקורס המלא (שלב 2) נערוך פרוייקט גמר - מזנון עשיר, עם דגש גם על דקורציות והגשה.
נזמין אורחים לסיכום, להתרשמות וטעימות
קורס שוקולטייר – בו נתוודע אל רזיו של השוקולד לטכניקות עבודה עם שוקולד וטמפרינג.
נלמד וניישם את הכללים הקפדניים ליצירת פרלינים מליות מגוונות ועשירות, טראפלס ועיצובים בשוקולד.
בקורס שוקולד אנו מביאים אתכם אל עולם השוקולד בו תוכלו לרכוש ידע מקצועי ומעמיק, שמאפשר לצלול לעולם המהנה
והמרתק של השוקולד. נשמח להנגיש את הנושא, להביאו ליישום ולהתמקצע בו.נלמד מתכונים וטכניקות עבודה נכו נות, תוך הבנת התחום ופיתוחו באופן אישי. נעודד חשיבה יצירתית להכנת שוקולד ברמה גבוהה הקורס מיועד לכל מי שרוצה לצלול לעולם השוקולד באופן מקצועי ולבעלי חיבה לתחום לעצמם.
הקורס מעשי - בכל שיעור יחולקו מתכו נים, מחברת ובסוף כל שיעור יחולקו תוצרי השיעור.
כשרות: חלבי (מהדרין – בד"ץ - רבנות ירושלים)
היקף הקורס
5 מפגשים - 20 שעות לימוד - 25 שעות אקדמאיות
הקורס יתקיים פעם בשבוע
משך כל מפגש – 4 שעות.
הקורס הבסיסי
- 16 מפגשים, 85 שעות אקדמיות
פעם בשבוע, כל פגישה כ- 4 שעות.
מסלול בוקר או ערב.
אפשרות לקורס המשך
- 18 מפגשים, 96 שעות אקדמיות,
מבוסס על הנלמד בשלב הראשון.
מסיימי הקורס הבסיסי זכאים למחיר מיוחד לקורס המשך- שלב 2.
סה"כ לתכנית המלאה - 178 שעות אקדמיות.
לתת בסיס להבנת הקונדיטוריה, תורת החומרים והאינטראקציה בין חומרי הגלם.
יושם דגש על טכניקות ושימוש במתכונים עם יכולת לשנות ,להשליך, לשדרג ואף לפתח מתכונים לבד!
בסיום הקורס המלא (שלב 2) נערוך פרוייקט גמר - מזנון עשיר, עם דגש גם על דקורציות והגשה.
נזמין אורחים לסיכום, להתרשמות וטעימות
קורס שוקולטייר – בו נתוודע אל רזיו של השוקולד לטכניקות עבודה עם שוקולד וטמפרינג.
נלמד וניישם את הכללים הקפדניים ליצירת פרלינים מליות מגוונות ועשירות, טראפלס ועיצובים בשוקולד.
בקורס שוקולד אנו מביאים אתכם אל עולם השוקולד בו תוכלו לרכוש ידע מקצועי ומעמיק, שמאפשר לצלול לעולם המהנה
והמרתק של השוקולד. נשמח להנגיש את הנושא, להביאו ליישום ולהתמקצע בו.נלמד מתכונים וטכניקות עבודה נכו נות, תוך הבנת התחום ופיתוחו באופן אישי. נעודד חשיבה יצירתית להכנת שוקולד ברמה גבוהה הקורס מיועד לכל מי שרוצה לצלול לעולם השוקולד באופן מקצועי ולבעלי חיבה לתחום לעצמם.
הקורס מעשי - בכל שיעור יחולקו מתכו נים, מחברת ובסוף כל שיעור יחולקו תוצרי השיעור.
כשרות: חלבי (מהדרין – בד"ץ - רבנות ירושלים)
היקף הקורס
5 מפגשים - 20 שעות לימוד - 25 שעות אקדמאיות
הקורס יתקיים פעם בשבוע
משך כל מפגש – 4 שעות.
הקורס שילמד אתכם הכל על הטרנדים החמים ביותר בתחום עיצוב העוגות. קורס שיעניק לכם/ן בסיס רחב, מגוון מתכונים
וטכניקות מקצועיות כדי לעצב עוגות, להכין קרמים, ציפויים וקישוטים. הידע שתרכשו וההתנסות שתקבלו בקורס יאפשרו לכם/ן ליישם ולפתח באופן אישי את הסגנון שלכם/ן. בכל שיעור יינתן בסיס אותו נרחיב. נעניק ונעודד חשיבה יצירתית להכנת עוגות לאירועים, ברמה גבוהה, תוך שימת דגש על המראה ולא פחות מכך על הטעמים והמרקמים, על מנת שהעוגות שלכם/ן תהיינה יפות וטעימות.
היקף הקורס - 10 מפגשים, 40 שעות לימוד - 50 שעות אקדמיות.
הקורס יתקיים פעם בשבוע כל פגישה כ - 4 שעות.
אנשים רבים נחשפים ונמשכים לתחום אפיית הלחם. בקורס נכיר את חומרי הגלם וטכניקות העבודה, נחשף לסוגי הקמחים והבצקים השונים, לשמרים ומחמצת, וכל אלה יאפשרו התפתחות אישית ועצמאית. במסגרת הקורס נדבר על מרכיבי הלחם והשפעתם, נתפיח, נלוש ונאפה מגוון מוצרים. כל אחד יוכל - להבין, ללוש, לעצב, להתפיח ולאפות - כתחביב אפייה או על מנת להרחיב את הידע ולצלול לעולם המקצועי של האפייה.
כשרות: חלבי (מהדרין – בד"ץ - רבנות ירושלים).
היקף הקורס
6 מפגשים - 24 שעות לימוד - 30 שעות אקדמאיות
הקורס יתקיים פעם בשבוע
כל פגישה כ - 4 שעות
אנשים רבים נחשפים ונמשכים לתחום אפיית הלחם. בקורס נכיר את חומרי הגלם וטכניקות העבודה, נחשף לסוגי הקמחים והבצקים השונים, לשמרים ומחמצת, וכל אלה יאפשרו התפתחות אישית ועצמאית. במסגרת הקורס נדבר על מרכיבי הלחם והשפעתם, נתפיח, נלוש ונאפה מגוון מוצרים. כל אחד יוכל - להבין, ללוש, לעצב, להתפיח ולאפות כתחביב אפייה או על מנת להרחיב את הידע ולצלול לעולם המקצועי של האפייה.
כשרות: חלבי (מהדרין – בד"ץ - רבנות ירושלים).
היקף הקורס
6 מפגשים - 24 שעות לימוד - 30 שעות אקדמאיות
הקורס יתקיים פעם בשבוע
כל פגישה כ - 4 שעות
הקורס שילמד אתכם הכל על הטרנדים החמים ביותר בתחום עיצוב העוגות. קורס שיעניק לכם/ן בסיס רחב, מגוון מתכונים
וטכניקות מקצועיות כדי לעצב עוגות, להכין קרמים, ציפויים וקישוטים. הידע שתרכשו וההתנסות שתקבלו בקורס יאפשרו לכם/ן ליישם ולפתח באופן אישי את הסגנון שלכם/ן. בכל שיעור יינתן בסיס אותו נרחיב. נעניק ונעודד חשיבה יצירתית להכנת עוגות לאירועים, ברמה גבוהה, תוך שימת דגש על המראה ולא פחות מכך על הטעמים והמרקמים, על מנת שהעוגות שלכם/ן תהיינה יפות וטעימות.
היקף הקורס - 10 מפגשים, 40 שעות לימוד - 50 שעות אקדמיות.
הקורס יתקיים פעם בשבוע
כל פגישה כ - 4 שעות.
קורס | מועד פתיחה | עיר |
---|---|---|
יסודות הקונדיטוריה - קורס ערב | 15/05/2024 | ירושלים |
קורס לחם - קורס ערב | 19/05/2024 | ירושלים |
קורס שוקולד - קורס בוקר | 20/05/2024 | ירושלים |
קורס יסודות הקונדיטוריה – קורס ערב | 19/06/2024 | ירושלים |
קורס עוגות מעוצבות קורס קיץ מרוכז פעמיים בשבוע אחהצ |
23/06/2024 | ירושלים |
קורס שוקולד - קורס בוקר | 02/09/2024 | ירושלים |
קורס יסודות הקונדיטוריה – קורס ערב | 02/09/2024 | ירושלים |
קורס יסודות הקונדיטוריה – קורס בוקר | 04/09/2024 | ירושלים |
קורס עוגות מעוצבות - קורס ערב | 27/10/2024 | ירושלים |
קורס יסודות הקונדיטוריה – קורס ערב | 29/10/2024 | ירושלים |
קורס שוקולד - קורס ערב | 30/10/2024 | ירושלים |
קורס יסודות הקונדיטוריה – קורס בוקר | 03/11/2024 | ירושלים |
קורס שוקולד - קורס בוקר | 05/11/2024 | ירושלים |
קורס לחם - קורס ערב | 13/11/2024 | ירושלים |
קורס לחם - קורס בוקר | 19/11/2024 | ירושלים |
קורס שוקולד - קורס ערב | 06/01/2025 | ירושלים |
קורס יסודות הקונדיטוריה – קורס בוקר | 06/01/2025 | ירושלים |
קורס עוגות מעוצבות - קורס ערב | 08/01/2025 | ירושלים |
קורס יסודות הקונדיטוריה – קורס ערב | 12/01/2025 | ירושלים |
קורס לחם - קורס ערב | 20/01/2025 | ירושלים |
קורס יסודות הקונדיטוריה – קורס בוקר | 25/02/2025 | ירושלים |
קורס יסודות הקונדיטוריה – קורס ערב | 03/03/2025 | ירושלים |
פנו לגליה - ביה"ס לקונדיטוריה
תודה רבה, נרשמתם בהצלחה לקבלת מידע לקראת שנת שבתון
מורים בשנת שבתון
יש לקבל אישור של קרן ההשתלמות לתוכנית הלימודים לפני רישום ותשלום לקורסים
info@shabaton.co.il
03-5274439